Geen omkijken meer naar

Sproei- en beregeningssystemen zijn meer en meer een item dat speelt bij tuinen. Bij de aanleg van een nieuwe tuin fungeert een dergelijk systeem als de kers op de spreekwoordelijke taart, vindt Michiel Visser. “Na installatie van een dergelijk systeem heeft u er als gebruiker geen omkijken meer naar. Kiest u dan ook nog eens voor onze servicecontracten, dan gaat u alleen maar meer genieten van onze werkzaamheden. Wij hebben een kraakheldere visie op uw water.”

Wij zijn uw helpende hand

Heeft u een probleem het de afwatering in uw tuin? Dan bieden wij u de helpende hand en zullen u het juiste advies geven. Geen tuin is hetzelfde, er zijn zeer vaak meerdere oplossingen mogelijk. Visser zal daar de juiste oplossing uit kiezen. Uiteindelijk hopen wij de beste en de juiste methode voor te dragen. Wil men enkel een bron pulsen/boren? Moeit het een volautomatische sproei-installatie zijn? Alles is mogelijk. Vissers waterkennis gaat tegenwoordig ook nog wel eens verder dan een sproeisysteem alleen.

Ook is het geen probleem om in een bestaande tuin een beregeningsinstallatie aan te leggen, vertelt Visser. “We werken met een luchtgestuurde raket die gaten maakt, zodat de leidingen gemakkelijk onder het straatwerk aangelegd kunnen worden. Het klinkt wat futuristisch, maar we doen het bijna dagelijks.”

Nu met app!

ADRES

Heerderweg 39, 8161 BL Epe

TELEFOONNUMMER